Megígérjük! Wepromise

Az elkövetkező öt év meghatározó lesz a digitális alapjogok tekintetében, hiszen várhatóan törvényjavaslatok készülnek majd a szerzői jogvédelemről, az adatvédelemről, az internetes biztonságról és megfigyelésről. Segíts nekünk, hogy a digitális jogok témaköre minél fontosabb helyet foglaljon el az európai pártok napirendjén. A választásnak köszönhetően lehetőséged nyílik arra, hogy digitális jogaid megfelelő képviseletet kaphassanak a következő Európai Parlamentben. Ígérd meg, hogy 2014. május 22 és 25 között elmész az európai parlamenti (EP) választásokra! Ezáltal esélyed nyílik arra, hogy digitális jogaid megfelelő képviseletet kaphassanak a következő EP ciklusban.  Ígérd meg, hogy elmész a választásokra, és szavazatodat egy, a civil jogokat támogató jelöltre adod.

Segíts így, hogy minél több ilyen képviselő kerülhessen a Parlamentbe!

https://www.wepromise.eu/hu/page/nyilatkozat

A kampány a “European Digital Rights” kezdeményezése, mely 21 európai ország 35 polgári jogi szervezetének egyesüléséből jött létre.

EDRI.org

Madarász Csaba

A digitális demokrácia, off- és online részvételi technikák és mindenféle egyéb aktuális téma kazalba rakva a kedvemre való!

You may also like...