Legyél az Európa Parlament vendégfotósa!

Fotópályázatot hirdet az Európai Parlament webszerkesztősége. Ha szeret fényképezni, érdeklik az aktuális európai kérdések és szeretné viszontlátni képeit az EP honlapján és közösségi oldalain, akkor itt az alkalom, hogy a szó szoros és átvitt értelmében is megvillantsa tehetségét! Minden hónapban egy-egy aktuális témával kapcsolatban várjuk a képeket. A pályázat győzteseit júliusban meghívjuk a választások után megalakuló EP strasbourgi nyitóülésére.

„Legyen a vendégfényképészünk 2014!” címmel indít pályázatot januártól májusig szerkesztőségünk. Minden hónapban megjelölünk egy–egy, az Európai Unió számára nagy jelentőséggel bíró, aktuális témát, amelynek kapcsán várjuk a vendégfényképész‑jelöltek fényképeit.

A márciusi téma: nyugdíjjogosultság. A képek beküldésének határideje: március 9., vasárnap éjfél. Az e-mail cím, ahová a képeket és a jelentkezéseket várjuk: webcom-flickr@europarl.europa.eu. A részletes pályázati kiírás a jobb oldali linkre kattintva érhető el.

A hónap fotói közül szerkesztőségünk választja ki a tíz legjobbat és a havi győztest. A havi győztesek közül kerül ki a végső győztes is, akit szintén szerkesztőségünk zsűrije választ ki.

A havonta kiválasztott fotók közül a pályázat végén a közönség is szavazhat kedvencére. Amelyik pályamű a legtöbb lájkot kapja közösségi oldalainkon, az kapja a közönségdíjat.

A két végső győztest – a közönségdíjas pályázót és a zsűri által kiválasztott végső győztest –, meghívjuk a májusi EP-választások után összeülő Európai Parlament júliusi, strasbourgi alakuló ülésére.

 

A februári győztes

Februári témánk a dohányzás volt, a legjobb képnek pedig Tony Hernández munkáját találta a zsűri.

http://www.europarl.europa.eu/news/hu/news-room/content/20140110STO32332/html/Fototopalyazatot-hirdet-az-EP-villantsa-meg-tehetseget

A projekt facebook oldala:
A projekt fotói

Photography competition: Insert <<your photo>> here!

Madarász Csaba

A digitális demokrácia, off- és online részvételi technikák és mindenféle egyéb aktuális téma kazalba rakva a kedvemre való!

You may also like...