Demokratikus Európát most!

https://www.democraticeuropenow.eu/

Európa válságban van és több forog kockán, mint az euro stabilitása, a bankok vagy a pénzpiacok. Az állampolgárok európai demokráciába és politikába vetett bizalma van veszélyben. A fojtogató vészmegoldások időszaka után eljött az ideje az európai egyezmények reformjának, hogy Európa megküzdhessen a gazdasági és társadalmi kihívásaival, megoldhassa a demokratikus deficitjének problémáját és áthidalhassa az állampolgárok és intézmények közötti szakadékot. Most van itt az ideje, hogy vitázzunk és bevonjuk az állampolgárokat az Európa jövőjével kapcsolatos párbeszédbe.

http://check.democraticeuropenow.eu/hungary

A Democracy International missziója, hogy a világban erősítse a közvetlen demokráciát minden politikai szinten: a nemzetállamokat, Európát és a világ többi országait ideértve. Célja továbbá, hogy segítse a hasonló célért küzdő, kezdeményező aktivistákat, országokon keresztülnyúló kampányokkal  és tudásmegosztással, valamint rendezvények szervezésével elősegítse a tapasztalatcserét.

Részletesebben: http://www.beleszolok.eu/kampany-a-demokratikus-europaert/

Madarász Csaba

A digitális demokrácia, off- és online részvételi technikák és mindenféle egyéb aktuális téma kazalba rakva a kedvemre való!

You may also like...